Bookcrossing

lovemark-bookcrossing-standard-600x6001Aquesta nit de reis (i reines) “abandonem” un exemplar d'”Autobiografia de l’home invisible [el llibre gris]” en un banc del Parc Taulí de Sabadell. Comencem així la campanya de BookCrossing perque trobeu el llibre tal com ho va fer la protagonista. Si no heu llegit la novel·la esbrineu per què.
Autobiografia de l’home invisible [el llibre gris] és una novel·la que va néixer per ser reflexionada i debatuda. És una obra compromesa amb la igualtat de drets entre homes i dones, i totalment intolerant amb la violència masclista. Deixa que el teu cor es prengui el seu temps per llegir-la.
Endueu-vos el llibre a casa, llegiu-lo i “abandoneu-lo” altre cop.
Bona cacera!

img_20170105_092711Amb la campanya “Bookcrossing” volem difondre la lectura de la obra i visibilitzar els drets de les dones contra la violència masclista. Encara no hem determinat els punts d’alliberament dels llibres posteriors. Estigueu atentes i atents si voleu gaudir de l’experiència de trobar-ne un, llegir-lo i retornar-lo perque reveli la seva història sense parar.
Volemcontribuir a fer del món una gran biblioteca de valors socials i fomentar la lectura de la obra per la defensar dels drets de les dones i contra la violència masclista.
Esperem que la campanya tingui un gran acolliment.

Podeu accedir a la pàgina dels llibres des d’aquests enllaços:

Anuncis